Zo maken wij uw Gouttière keuken

Inspirerend design en persoonlijk advies

We starten elk ontwerp met een blanco schetsvel. Daardoor krijgt u een keuken die niemand anders heeft, met altijd minimaal één element wat je nooit eerder gezien hebt. We zien daarbij de keuken altijd in zijn context. Van de vloer tot de kleur op de wanden; we denken met je mee en bezoeken samen leveranciers om te komen tot een samenspel waar elk onderdeel van de ruimte elkaar versterkt.

Volledig handgemaakt met premium materialen

We maken elke keuken volledig zelf en helemaal met de hand. Van frame tot front; er komt niets uit de fabriek. Daardoor bent u onbegrensd in mogelijkheden, materialen en maatvoering. Voor uw keuken gebruiken we alleen premium materialen, ook op plekken waar u dat niet ziet. Zo is het binnenwerk van al onze keukens van berkenhout in plaats van spaanplaat en kiezen we voor massieve houten fronten.

Gegarandeerde kwaliteit en levertijd

We willen zeker weten dat elk detail van uw keuken klopt, dat elk onderdeel perfect past. Daarom bouwen we uw keuken eerst op in ons eigen atelier. Kom gerust kijken als we aan het werk zijn! Zijn we helemaal tevreden over het eindresultaat? Dan demonteren we met een klein beetje pijn in ons hart uw keuken. En plaatsen we ‘m met eigen ervaren monteurs in uw woning. Gegarandeerd op het moment dat we hebben afgesproken. Doordat we alles zelf maken, zijn we namelijk niet afhankelijk van (buitenlandse) fabrieken en leveranciers en hebben we optimaal grip op de planning.

gouttière magazine

We bundelden de mooiste handgemaakte keukens voor u in een luxe magazine. Vraag ‘m gratis aan.