HANDGEMAAKTE KEUKENS

Gouttière maakt adembenemende, handgemaakte keukens die uw stijl reflecteren en naadloos aansluiten bij uw manier van leven. Daarbij zoeken we altijd naar dat subtiele samenspel van harmonie en contrast. Van opvallen en opgaan in de ruimte. Van uitersten die elkaar omarmen. Een keuken met meesterlijke details, die inspireert en verbindt. Tijdloos mooi en blijvend inspirerend.

GIJS EN WILLIAM VAN DE GOOT

Tussen handgemaakt en handgemaakt zit verschil. Kom maar kijken in ons atelier. Dan ziet u wat we bedoelen. Bij Gouttière werken we met liefde zonder machines. We schaven en schuren, we beitelen en zagen. Net zo lang tot elke kast, elke plint en elk front niet alleen perfect op maat is, maar ook karakter heeft.

Door deze werkwijze hoeven we geen concessies te doen in mogelijkheden, materialen en maatvoering. Een kastenwand van vloer tot plafond, een werkblad in een unieke vorm, keukenfronten van monumentaal hout; ze tillen uw handgemaakte keuken naar een ander niveau.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en vergeet daarna snel weer wat u zag. Omdat we graag samen met u grenzen verleggen om een keuken te realiseren die nog nooit eerder is gemaakt.

gouttière magazine

Vraag het projectenboek gratis aan.
Laat u inspireren.

Magazine aanvragen
Scherpenzeel

Bronzen keuken met woodlines en marmer blad

Bekijk dit project
Voorthuizen

Keuken met karakteristiek eikenhout

Bekijk dit project
Wat zijn uw wensen? Deel ze met ons!

"*" geeft vereiste velden aan