Gedreven door verbeeldingskracht

Iets vervaardigen wat nog niet bestaat. Dat is wat ons ten diepste drijft bij Gouttière. Al ruim tien jaar maken we op deze manier verbluffende keukens van tijdloze schoonheid. Dat doen we met een team van bevlogen keukenbouwers die een liefde voor handwerk delen en u en uw keuken exclusieve aandacht geven.

GIJS EN WILLIAM VAN DE GOOT

Typisch Gouttière? Dat is onze Veluwse nuchterheid. Wij geloven dat exclusief keukendesign prima kan zonder poeha. We spreken daarom graag af aan de keukentafel. En bezoekt u ons in ons atelier? Grote kans dat u ons treft met de voeten in de werkschoenen en zaagsel aan de broek. Want meesterschap zit niet in een dure showroom, maar in handen die spreken.

We zoeken daarbij rustig naar de klik. Nemen de tijd om te achterhalen wie u bent, wat schoonheid voor u is en welke plek de keuken in uw huis en leven inneemt. Want pas als we dat scherp hebben, kunnen we een keuken ontwerpen met een persoonlijk karakter.

Wij geloven dat aandacht alles mooier maakt. Daarom plannen we nooit ontwerpgesprekken achter elkaar. En bouwen we altijd maar één keuken tegelijk, waarbij u van harte welkom bent in ons atelier om mee te kijken. Zo overtreft niet alleen de keuken zelf alle verwachtingen, maar ook de weg ernaar toe.

gouttière magazine

We bundelden de mooiste handgemaakte keukens voor u in een luxe magazine. Vraag ‘m gratis aan.

Magazine aanvragen

ONZE SPECIALISTEN

Gijsbert van de Goot

Het creatieve hart van Gouttière. Zet uw keukenwensen om in een adembenemend ontwerp. Altijd vol ideeën om het nét even anders te doen. En steeds op zoek naar dat ene element wat uw keuken uniek maakt. Kan met zijn handen alles maken wat hij schetst en ontwikkelt zelf technieken om het onmogelijke op keukengebied mogelijk te maken.

William van de Goot

Het technisch brein van Gouttière. Werkt schetsen uit tot levensechte 3D-ontwerpen en is verantwoordelijk voor de montage van uw keuken op locatie. Vakman met twee rechterhanden en oog voor het allerkleinste detail. Gaat pas naar huis als écht helemaal perfect is.

William

De tweede William is onze derde man. Hij leert de kneepjes van het vak van William en Gijs en vindt het handwerk net zo mooi als hen. Steekt z’n energie graag in bijzondere houtwerken en maakt graag iedere klant meer dan tevreden.

Stuur ons een bericht. Wij zien ernaar uit!

"*" geeft vereiste velden aan