Over Gouttière

Besteedt u veel aandacht aan uw interieur? Richt u uw woning in met gevoel voor sfeer en stijl? Dan zullen de handgemaakte keukens en meubels van Gouttière u aanspreken. U ziet het robuuste vakwerk. De eerlijke, massieve materialen. Het stoere en tegelijk subtiele ontwerp. Een keuken, kastwand, tafel, badmeubel, bedombouw of ander meubel van Gouttière, is een eyecatcher in huis.

Synoniem voor stijlvol wonen

Gouttière is inmiddels een synoniem geworden voor stijlvol wonen. Welke stijl dat is, hangt af van uw wensen. Qua ontwerp en materiaalgebruik richten wij ons vooral op de landelijke stijl, variërend van stoere eenvoud tot robuust klassiek. Keukens en meubels die puur en authentiek zijn.

Voor u ontworpen en gemaakt

Sinds 2008 ontwerpt en maakt Gijsbert van de Goot – in het Frans: Gouttière – keukens en meubels op maat. In de omgeving van Barneveld, Lunteren en Kootwijkerbroek is al menig keuken gerealiseerd. Of u nu een complete keuken op maat wilt laten maken of alleen een kapstok, we komen bij u langs. In dat eerste gesprek verkennen we uw wensen en uw woonstijl. Op basis daarvan maken we een ontwerp, uitgewerkt in een 3D-tekening. Als het ontwerp (en de offerte) akkoord is, gaan we de keuken of het meubel vervaardigen in onze werkplaats. We gebruiken daarvoor hoogwaardige materialen, van massief hout tot beton en van RVS tot graniet. Vervolgens komen wij uw handgemaakte keuken of meubel plaatsen. Vanzelfsprekend leveren wij uw keuken compleet met apparatuur.

Complete verbouwingen

Wilt u uw woning voorzien van een royale aanbouw? Bent u van plan van uw keuken een echte woonkeuken te maken? Wilt u met een serre meer ruimte en licht in huis brengen? Wij kunnen dan niet alleen de keuken en de meubels leveren, maar ook de verbouwing voor u regelen. Ideaal: zo hebt u maar één aanspreekpunt voor al uw woonwensen.

Wilt u kennismaken of de mogelijkheden bespreken? Graag nodigen wij u uit contact op te nemen.

11